Followers

Monday, March 5, 2012

puas hati

penatnya... hahaha apa yg penat sangat ni ?
penat menunggu header yg grand
wahhh bila nak ada header cantik ni
okeyh disebabkan mama lynn bukan pakar
disebabkan mama lynn x pandai buat editing
so jalan2 kat yahoo images then jumpa header yg kat atas tu
so macam mana ?
okeyh tak untuk sementara ni ?
mama lynn rasa puas hati je..
hope u alls too
hik hik.... boleyh kan

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

9 pesanan kasih sayang:

  1. kenkadang kalo kiter beria buat header tapi sarat dan loading lambat pon tak guna jugak kan..so this one simple and nice...!!

    ReplyDelete
  2. cantik jugak..warne yang ceria..header tak penting yang penting adelah isi blog kite..:)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mama lynn...slm kenal dr mama yer ....mama dah follow sini...:)

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Kalau kita buat sendiri, lawa ke tak lawa ke, kita mesti rasa sangat puas hati. BUkan senang nak buat header utnuk pertama kali. Nak kasi tak senget lah, apa lah. Kalau rasa nak lebih baik lagi, kita usaha lagi lain kali ye?

    ReplyDelete
  5. tq tq tq..... wahh tetiba rasa touching ngan kawan2 blogger semua. ape pun terima kasih utk sokongan anda semua

    ReplyDelete
  6. cantik.mas msuk tdi suka tengok.simple..rasa mcm kat taman2.hihihi..santai..

    ReplyDelete
  7. @maYa MustWany : tq... ahaks.. nak gelak pun ada. simple kan

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar