Followers

Tuesday, March 20, 2012

outing pantai remis

ahad lepas sempat meluangkan masa dengan family ke pantai remis, jeram. tujuan asal ke sana untuk mencari arnab betina supaya dapat dijadikan pasangan untuk wawan (arnab yang adik mama lynn bela).

takde apa yang terlalu menarik di pantai remis kecuali jalan2 disepanjang pantai yang dah pun terhakis ke tebing. rasanya jammed kat pantai remis lagi dasyat dari jam di jalan raya. manakan tidak, kereta nak jalan pun kena tunggu turn, kalau tak berhati2 mungkin akan terjerumus dalam pasir. ishh rasa ngeri la plak tengok laluan dia. tempat dah cukup sempurna sebagai attraction pengunjung cuma facilities masih ditahap kurang memuaskan.

kami tak lama pun melepak di sana. sekadar jalan2 tengok apa yang ada then balik. tak sanggup bersesak2 di tempat macam tu + bawak budak2 ni tak larat nak melayan kehendak diorang yang macam2. tak sempat nak amik gambar arnab yang baru adik mama lynn beli. will updated latter about it. yang pasti agak kecil sedikit berbanding wawan.

.: suasana pantai remis yang sibuk, ekceli da macam bazaar :.



.: anak2 buah yang sentiasa membuat mama lynn tersenyum, afif fikri & muhammad aqeel azraei :.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. best nye jalan jalan ujung minggu :)

    ReplyDelete
  2. nak jalan ngan en suami kami ddk jauh, so jalan2 bawak anak buah je la dik

    ReplyDelete
  3. pantai remis..??best jugak ye..

    ReplyDelete
  4. fieda : okeyh jugak tp ramai sangat org..

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar