Followers

Sunday, March 4, 2012

outing : cendol & bowling

ahad pun outing lagi ker .. urmm kali ni destinasi pilihan kuala selangor plak. mula2 tu mama lynn ngan family pekena cendol bakar kat sungai buloh. wahhh cendol memang sedap kan. ekceli mak yang excited sangat nak ke sini. sebelum ni mak penah singgah ngan teman tapi mesranya cik jah & cik lah. kali ni kami keluar ngan 2 buah kereta. cam ramai lak kan. kebetulan kawan adik bongsu mama lynn ada sekali. tu yang saje bawak dia jalan2. maklum la datang jauh2 dari taiping.

apa yang menarik kat kedai cendol bakar ni minuman disediakan percuma. plak tu ley lak tambah santan ke, gula melaka ker secara percuma. so sape yang teringin nak makan cendol (macam2 jenis ada) jom singgah kat sini. pilihan mama lynn dah tentulah cendol biasa. yang lain ngan cendol pulut. harga pun sangat2 berpatutan.









bowling time
dapat layan 2 games semalam pun okeyh gak. hilang jugak la rasa bosan di hati ni. 1st game tu mama lynn menang mengalahkan yang lain. masuk game kedua prestasi dah makin merundum. aisehh nak bagi alasan ape eh. mungkin energy dah makin berkurang kot.

hope lepas ni ada masa lagi bersantai ngan family. ape pun yang paling best adalah semalam x kuar duit pun.ekceli mama lynn tertinggal wallet so ngan secara automatiknya adik mama lynn yang kena bayar. jangan marah eh eyut. bukan selalu dapat belanja family kan. jom kita tengok gambar apa yang ada pulak.







(adik mama lynn a.k.a fairuz @ eyut ngan tunangnya lieya)

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. best nye mama lin pekena air cendol musim panas macam nie..wahhh teringin plak!! :p

    ReplyDelete
  2. tahu xpe.. lately agak panas di luar sana. mujur la mama lynn duk keje kat opis ni ada aircond. klu kena kuar mmg bpeluh la. sedap gak cendol kat situ. singgah la try

    ReplyDelete
  3. main bowling memang best,sampai patah kuku time main dulu.hahaha

    ReplyDelete
  4. maya : hik hik sampai camtu skali. ni sure kuku panjang ni kan

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar