Followers

Friday, March 23, 2012

new look with tudung bawal

dah lama x sarungkan tudung bawal atas kepala ni. hari ni mama lynn semangat berkobar2 nak sarungkan tudung versi bawal ni balik . trnd skarang org lebih suka pakai shawl, tudung sarung, syria sampai dah lupakan tudung bawal ni. padahal dulu tudung bawal la trend yang paling terkini.

dulu ada trend bawal batu, bawal sulam dan macam2 lagi la. kalau yang ada batu jangan cakap la glitter dia macam mana. kalah cincin mak korang. hik hik jangan marah. teringat lak dulu2 kalau g kelantan x sah kalau x singgah wakaf che yeh (betul ke spelling mama lynn ni ? ) kat sana banyak sangat pilihan tudung bawal yang cantik lagi menarik. kalau kat area lembah klang ni agak mahal skit kalau nak dibandingkan ngan kelantan.

okeyh jom tengok gaya camne mama lynn pakai hari ni. menarik jugak kan kalau pakai ngan inner shawl r syria ni. ley la korang try jugak. xde la nampak old fashion sangat kan. mama lynn tak pandai sangat nak menggayakannya. kalau korang mesti ada idea nak gayakan tudung bawal ngan trend terkini kan.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. cantikla mamalynn wat style macam ni..nak try la coz linda banyak tudung bawal yg dah lame tak dipakai semenjak syok pakai shawl..

    ReplyDelete
  2. linda : selamat mencuba. dari x terusik tudung tu baik try make it more cantik kan

    ReplyDelete
  3. u look gorgeoussssss.. ingat lagi tudung bawal yg dipopularkan oleh wardina dulu kan =)

    ReplyDelete
  4. kak adza : wahhh segan saya kak ;)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar