Followers

Sunday, March 4, 2012

Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012



sila klik SINI untuk join




hari ni semangat nak join segmen. dah lama jejari ni menaip bagi tujuan tu. okeyh jangan segan silu tuk klik bawah banner tu. cam menarik da bom tau.


buat miss nadya , panggil mama lynn kak lynn @ kak aj. mama lynn tu sekadar nick kat blog ni jer. mama lynn start blogging sejak 2009. nak kata addict tak jugak tapi x sah kalau x blogging. hehehehe lebey kurang addict kot.. (hik hik). ape pun salam kenal


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. paggil mama pon tak ap kan?yeah ada mama kt blog..:)

    Terima kasih diucapkan kerana sudi join, Nad dah masuk dalam bloglist taw..:)

    http://bloglistnadya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. thanks nadya.. boley je... mama pun okeyh jugak

    ReplyDelete
  3. singgah && follow sini . from bloglist nadd . jomm singgah rumahh frhanaa :)

    http://muntotunggek.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dr bloglist miss nadya jom mempersilakan ke...


    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

    ReplyDelete
  5. muntotunggek : bw ke sana pulak

    zaidalifah : membalas kunjungan

    ReplyDelete
  6. Sedikit review dari Nad tentang semua yang join Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 dan mohon maaf entry panjang kemain..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/04/tamat-review-miss-nadya-bloglist-mac.html

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar