Followers

Friday, March 23, 2012

luvly mama & luvly niece

malam tadi sempat meluangkan masa bersama anak buah kesayangan. afif fikri yang bakal menjadi abg long hujung april nanti. last jumpa afif ahad lepas, tu yang mama lynn g jugak jenguk dia cos mama lynn malam ni mama lynn nak balik ke kg halaman en suami. for sure didn’t have time to spend together with afif dis weekend. actually between me and both my niece (afif & aqeel) quite close. same like mother and son. cakap omputih la pulak tapi tu lah kenyataannya. rasa x mampu kalau berjauhan ngan 2 orang anak buah tu. mungkin sebab both belah mama lynn. kalau anak2 buah belah suami dah terbiasa berjauhan.

malam tadi dalam seronok melayan afif mama lynn sempat jugak ambil gambar candid dak nakal ni. dan afif mungkin dah terbiasa ngan hobi mama lynn yang suka sangat bergambar ni nampak sporting je. selalu dia suka gak nak rampas hp mama lynn tapi semalam dia behave sikit. takut mama dia ni marah @ dah mewarisi addict mama lynn ni.

mama lynn guna nick name “mama” kat dis blog pun because of my niece. both of them call me mama. so rasa cam best je kan letak mama lynn. tak kisah la even mama lynn ni bukan la ibu yang ada pengalaman pregnant ke but i’m still a mother. mama lynn memainkan peranan as a mother untuk anak2 instant mama lynn yang kat kg tu pun. tapi kalau kat kg anak2 panggil mama lynn ngan panggilan mak. between mak and mama tak jauh beza kan. still with the same meaning.

dah melencong2 lak kan cerita mama lynn pepagi ni. mungkin sebab a bit sleepy lagi. hohoho kerja start kul 7.30 pagi karang. still ada masa untuk blogging kejap.

stop nagging!! marah lak semua blogger kat luar tu dengar mama lynn mengomel. jom tengok aksi anak buah mama lynn yang sangat hyper tu. messy jugak la semalam.
sangat sedap sehingga menjitat plastik ..auuchh
ada lagi tak ni ??
aksi lee chong wei " dapat raket baru dari mama"
meh mama kiss dia
alahai sweet kan

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar