Followers

Thursday, March 8, 2012

kosong - najwa latif


Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong...kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong...kosong

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Kosong...kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong .. kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong...kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong...kosong




p/s : ini bukan blog hiburan, sengaja nak share lirik ni cos lagu ni memang best abis. najwa latif lebih matang dengan lagu ni

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

  1. Sula lagu ni. Lirik dia mendalam :)

    ReplyDelete
  2. bnyk2 lagu najwa ni,lagu ni je mas lyn

    ReplyDelete
  3. nadya : mendalam sgt kan klu kt tgk lirik dia.. huhuhu

    maya : sebab lagu2 sebelum ni cam childish skit. yg ni mmg layan

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar