Followers

Sunday, March 4, 2012

kenduri : masuk rumah baru + umrah

sabtu yang lepas sempat meluangkan masa ke seri kembangan untuk menghadiri majlis doa selamat yang diadakan di rumah sepupu mama lynn. ianya bersempena dengan majlis kesyukuran mereka memasuki rumah baru + sempena ibadah umrah di tanah suci (both of them bertolak hari ni). moga dipermudahkan segala ibadah di sana nanti. sempat juga mama lynn mengirim titipan doa pada kak shipah ( sepupu) pagi ini. tak sempat nak sembang panjang sabtu lepas. orang kata kalau kita berdoa depan kaabah insya Allah , doa kita di kabulkan oleh Nya. bila la mama lynn dapat ke tanah suci ? teringin sangat2 nak ke sana.



masa ni la baru sempat jumpa sanak saudara. alhamdulillah Allah swt telah memberi ruang untuk kami menghabiskan masa bersama walaupun sekejap semua. yang paling tergambar wajah ceria adalah mak mama lynn cos dapat berjumpa dengan kakak dan adiknya + ipar2 dan anak2 saudara.



tak sempat nak ambil gambar kenangan yang banyak cos bateri hp mama lynn flat on dat day. jom layan apa yang sempat mama lynn snap untuk kenang-kenangan.


*



**



***



mama lynn & dear afif fikri (main cak cak eh )



2 kali jugak mama lynn pekena char kuew tiau en suami sepupu mama lynn ni (botak char kuew tiau)



haha baru nampak muka dak kecik buah hati mama ni


aqeel disamping pak menakan a.k.a cousin mama lynn (abg sabri)



ni lak pak de (abg ipar mak )




again : still nak enterprame kan, both mama & afif. .: kat blakang tu ibu afif :.




candid




both my hero aqeel with afif


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar