Followers

Thursday, March 29, 2012

gurls around

ok ,as i told all of you yesterday, mama lynn nak publish muka2 cousin belah en suami. ekceli blah mak mertua sebenarnya. anak2 dara yang baru tamat sekolah dan masih dalam sekolah. sebenarnya mama lynn tak la terlalu rapat ngan diorang cos mama lynn sendiri baru berada dalam keluarga ni dua tahun 8 bulan. mungkin ambil masa sikit nak kenal saudara mara belah suami + balik kampung pun x sempat nak g umah saudara mara. banyak habiskan masa kat rumah mertua sahaja.

kalau korang perasan one of sepupu suami mama lynn ni persis seorang pelakon wanita popular. kali ni biarlah korang pulak meneka yang mana satu k. mama lynn nak tengok either pandangan mama lynn ni dipersetujui ramai atau tidak. hehehe cam saspen je kan.

so sape yang rasa berkenan kat adik2 ni boleh la info mama lynn. mana lah tahu ada yang terpikat. hehe dah macam agensi mencari jodoh pulak. sebenarnya totally tak boleh nak usha pun cos diorang masih bawah umur lagi. x sesuai rasanya nak felling2 ni.

 yang berdiri tu farah, yg len boleh tgk lagi pic diorang kat bawah
 si kecil kat depan tu cheah
 aina
 mihah
 mirah
 anis
aina & adik bongsunya adam

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. tahu xpe.. lepasni klu tak ingt tak tahu nak ckp pe. almaklum keluarga besar ;)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar