Followers

Monday, March 12, 2012

girls day outing @ kuala selangor

wahhh baru la sempat nak tulis entri ni. kisah best mama lynn dan adik2 perempuan + kawan2 diorang keluar di petang hari sabtu yang lepas. destinasi pilihan tetap kuala selangor. tak bosan ke mama lynn ke kuala selangor ni ? ekceli dah tentu lah tidak cos kali ni pun mama lynn as a ketua rombongan bawak kawan adik mama lynn yang datang berkunjung dari melaka. rugi la x kenalkan orang luar ngan keindahan kuala selangor kan.



kali ni dapat la pose sakan dalam muzium kat bukit melawati tu. mula2 tu tak berani tapi lepas dapat keizinan dari pak guard kat situ, maka bermulalah episod bak model. kalau dilayan kerenah adik2 ni tak larat rasanya. pantang tengok pose cun je mesti nak suruh mama lynn snap gambar diorang. dah la di kalangan budak2 ni mama lynn yang paling tua. terasa kertu pulak.



cerita panjang lebar pun tak best kan. jom layan gambar2 kami kat kuala selangor. mana lah tahu lepas ni korang nak ke sini plak + destinasi bajet jugak di sini. x memerlukan belanja yang besar pun.



*



**



***




amirah @ adik = anak ke 6 dalam keluarga mama lynn




filzah @ kakak = anak kelima & sahabatnya intan



azlina @ mama lynn = 2nd in family (pose ngade2 ni)



nak sangat kenangan kan..... haha sah2 blakang tu entrance bukit melawati


mama lynn & intan (permintaan dak sebelah ni nak amik gambar bersama)



sape lak yang montel sangat ni... sure la d sexies me ;)



rm 3 x 6 orang = rm 18 (murah la tu , nek train)



train belum jalan kami dah sakan bergambar



terasa yang kat tengah tu cam muka remaja2 lak kan (mood : perasan)



kami 3 beradik yang rabun



baru nak lentok ngan kakak eh adik..



sempat amik gambar berlatar belakangkan rumah api... lupa lak, yang berkardigan biru tu la adik bongsu mama lynn (anak ketujuh) alwani ngan sahabatnya emma



mula nak pose dalam muzium (gambar pertama)



dah macam rombongan dak skolah la pulak



my turn, kena gak tukar2 orang kan... karang rugi la mama lynn



aisehhh kasi pose sikit depan pedang



ni namanya dah xde kerja... poyos kakak ngan adik



mujur la tak meletup meriam tu kena duduk ngan mama lynn yang shomel ni (baru kuar dari muzium)


korang lagi... hahah unfair la


okeyh.. dapat gak amik gambar kat sini



muka2 manja la konon



bergurau ngan cik nyet. ada berani ??



pic terakhir... hanya kami berdua yang berani dekat ngan monyet. yg lain semua penakut





p/s : penat lak korang kena layan gambar yang banyak dalam entri kali ni


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

9 pesanan kasih sayang:

  1. wah mama lynn memang sapoting lah.hihihi.mesti seronok outing dgn mama lynn ni,hehe.

    ReplyDelete
  2. jom la kalau nak outing sama2.. hik hik sekadar memenuhi masa lapang + pjj ngan suami so a bit sunyi jauh2 ni. adik bradik je la yg selalu temankan ke mana2

    ReplyDelete
  3. fuhhhhh bestttttttt kan sesekali keluar dgn gegirl je kan hehe

    ReplyDelete
  4. kak adza : tahu takpe.. since da kawin jarang dpt kuar macam ni. klu ngan adik beradik ok la ngan kengkawan amat jarang... huhuhu

    ReplyDelete
  5. fifiey : yup.... n happy cos hav time to spend together

    ReplyDelete
  6. mg best outing ngan mama lynn..sporting gila..first time..siyes best..paling best mama lynn ajar buat kuih..:)..

    ReplyDelete
  7. ieraayibb : haha intan, malu la akak nnt

    ReplyDelete
  8. ieraayibb : haha intan, malu la akak nnt

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar