Followers

Wednesday, March 7, 2012

back to SSM

semua orang tahu skim sbpa telah dibatalkan dan kembali kepada skim asal iaitu ssm. alhamdulillah kenaikan gaji yg bakal kakitangan awam bergred 1-54 terima adalah adil dan saksama 13 %. mama lynn terima kenaikan ni dengan rasa syukur. ape pun yang tak bestnya disebabkan pihak majikan mama lynn dengan confident dah pun bayar gaji kami untuk 2 bulan ni ngan gaji sbpa, gaji kami kelihatan menurun rm30.00 . wahhh rugi lak kan tp bila fikir kalau nak compare ngan gaji ssm tahun 2011 kira yang sekarang ni better lebih baik. ape pun million thanks utk kesatuan sekerja yang bersungguh2 mempertahankan hak kakitangan awam.
alhamdulillah

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. akhirnya boleh tenang kan diri kan mama lynn :)

    ReplyDelete
  2. kancil 8349 : sbpa ni menguntungkan org atasan je.. yg kat bawah ni bkn dpt ape pun

    aida : lega rasanya kan... better lagi cos kenaikan lebih tinggi tp nk tggu kenaikan tahunan bln 10 tu yg lmbt

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar