Followers

Wednesday, February 8, 2012

Jawab 11 Soal 11




telah di tag oleh blogger shomel farizafairuz. byk nye rules nak kena ikut but i'll try my best okeyh..

rules no 1. done.

rules no. 2 ley je tengok kat sini .

rules no. 3

Soalan si dia

Apa nama dalam IC ? - Azlina Binti Kamarulzaman
Tempat Lahir ? - Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Selangor
Anak no. berapa ? - No 2
Adik-beradik ? ramai gak 7 org semuanya
Pernah datang Terengganu,kat mana ? Comfirm la pernah ke sana. Paka, Kemasik, Kuala Terengganu.. best jugak.
Tutti Frutti / Baskin Robbin ? - Tutti Frutti
Saiz kasut ? - alamak sensitif. kadang 7 @ 8
Perkhidmatan telefon? - Maxis
Kenapa? - syg sangat kat no ni + guna hot tiket murah skit
Blog beliau berat atau ringan? - like2... boleh je bukak
Widget semak ? - xde la ...indah mata memandang
Describe for her? - nice person to be.... already rasanya

Soalan saya

1. Fav color awak per ?
2. Bila kali terakhir awk dapat doodle free ?
3. Siapa fav blogger awk ?
4. Blog saya ni best tak ?
5. Movie last yang korang layan ?
6. Korang ada fanpage tak ?
7. Mc D ngan KFC mana yang korang prefer?
8. Baju paling murah korang beli ?
9. Mak korang orang mana ?
10. Apa soalan paling sakit hati korang kena jawab ?
11. Merah @ Merah Jambu ?

Rules no. 4

nak tag insan2 bertuah ni

done.. akhirnya. sikit nye gelisah nak join segmen kali ni.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. akhirnyaaaaaa. hee. kirenye slalu la dtg tranung eh. pttla muke familiar aje. ;)

    ReplyDelete
  2. 9noL4 : hahaha lama x turun sana tp tganu still d best place utk family vacation

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar