Followers

Wednesday, February 29, 2012

suka tak new look blog ni

nak kata new look tak jugak tapi boleh la. bukan lah mama lynn bosan dengan warna ungu yang menghias blog mama sebelum ni cuma lagi selesa mata ni memandang suatu yang lebih plain. simple dan kemas la sikit dari sebelum ni.

ekceli dulu pun mama lynn da penah guna background simple cam sekarang ni. nak kata saje2 tukar tak juga. hope semua reader kat sini boleh terima dengan perubahan di sini. mama lynn rasa a bit kemas. cuma yang belum memuaskan hati mama lynn tentang header yang masih tak dapat lagi. mama lynn ada tempah header dengan blogger popular lyssa faizureen. x sabar nak tengok header tu. maklumlah karya blogger terkenal.

p/s :ade sape2 yg kreatif buat header hallu2 la kat mama lynn eh. nakkan sesuatu yang menarik menjadi peneman di blog ini + gambar pc tu saje2 letak je. kemas tak ?? hik hik

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

  1. tgk gmbr kt tmpt keje da melambangkan mama lyn suke something yg kemas.. and memang organize.. Hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. hehe pujian cam melambung2...x senang ddk nnt. ape yg mama lynn ley ckp diri ni mmg x suka bsepah2... x sempurna pun at least sedap mata memandang da ckp

    ReplyDelete
  3. wahhhh..mesti header 2 cantik kan..

    ReplyDelete
  4. hope sgt cantik cam tuan yg buat tu.. tunggu email dr lyssa x dapat lg ni

    ReplyDelete
  5. hope sgt cantik cam tuan yg buat tu.. tunggu email dr lyssa x dapat lg ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar