Followers

Monday, February 13, 2012

SEGMEN CIKMUN : FIRST POST AKU IN BLOGGING ?

entri pagi2 ngan segmen menarik. sambil2 ley la imbau kenangan ngan blog lama mama lynn.











ekceli entri pertama mama lynn as a blogger bermula di blog yang satu ni . http://azlinayazli.blogspot.com/. masa tu tak berapa pandai lagi nak blogging. kira bertatih2 jugak la. dan apa yang menarik mama lynn blogging untuk cerita pasal wedding. cam poyo je kan. cerita pada 7 jun 2009. tarikh keramat kot untuk 1st entri blog mama lynn tu. wahhh cam saspen je kan padahal entri married soon ni tersangat la simple dan pendek.





sekarang nak tag 2 insan bertuah ni pulak





♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. hye mama . thanks sebab sudi join segmen mun . pastikan orang yang mama tag tu tahu yea :D blog purple sama macam mun ^_^

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar