Followers

Tuesday, February 28, 2012

malas @ takde mood !!!

assalamualaikum

ada sesape yg tak jawab salam dari mama lynn ???hahah berdosa tau if tak jawab. ngee cam agak bosan sangat akhir2 ni. mind pun seolah lost,ntah ke mana perginya semangat diri ini. terasa seolah tak bermaya dan malas sangat2. susah sangat bila jadi macam ni. malas itu datang tanpa diundang.


dah lama jugak mama lynn tidak menulis entri2 yang panjang, bercerita dan berkongsi rasa dengan kawan2 blogger semua. mungkin apa yang terjadi lately ni sedikit sebanyak mengganggu rasa hati ni. mama lynn pun manusia biasa.rasanya untuk ada mood yang ceria @ sentiasa happy x mampu kot. tiada yang magis tentang diri ini. siapa kata mama lynn kebal ?? rasanya ada yang tersilap menilai.


bila nak menulis entri baru je mama lynn kena ambil masa dahulu. fikir apa lagi yang mama lynn nak ceritakan. takut2 juga nanti penulisan mama lynn tak dapat diterima dan takut juga ada kata2 @ perkongsian dari hati ni mengganggu emosi mana2 pihak.


hope mama lynn gonna be fine cepat2. malas rasanya ada mood yang cam tak best ni. mungkin juga mood merindu tu dah datang. lumrah hidup + dugaan hidup sebagai diri ni. hahaha jangan pening2 nak pahamkan. biarlah mama lynn je yang paham. (mood ngade2 ni).


okeyh.... untuk menceriakan hati ni mama lynn nak share pic anak saudara mama lynn dan anak dara kesayangan mama lynn untuk tatapan umum. aisehhh macam best je kan. saje2 nak cari mood ceria tu balik. wish me luck .



*


**

***



nurul diana




ainur humaira

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

  1. samalah.. Mak dara skrg ni pon nak tulis entry takde lagi dah berkajang2 mcm dolu2 skrg semua dah pendek2.. idea dah kering hahaha

    ReplyDelete
  2. musya : tq.. mcm mak dia tak ? hik hik

    mak dara : kak adza a.k.a mak dara dtg sini... whooa terasa bangga lak diri ni. urmm cam blur je skrg

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar