Followers

Tuesday, February 7, 2012

kembali bekerja

cam ganas lak pic kat sebelah ni. aisehhh sangat tension masuk keje hari ni + malas tu x ilang2 lagi cos da seminggu lebih tak masuk keje. urrmmm nak start camne ni ??1st day kat lokasi baru. environment cam x biasa lagi. ngan pc tak ley on + menggagau cari mana nak cucuk kable network. mula la gelabah. extension plug pun x dapat lg ni. aiseehh banyak hal nak settle.rasa macam rugi bila diorang duk pindah tempat masa mama lynn cuti. harus semua benda takde. stress !!!
p/s : cepat settle problem ley la wat keje ngan cepat. hope la kan.....

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. selamat memulakan kerja.... adeh... malas skrg ni..

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar