Followers

Monday, February 20, 2012

inspirasi diri


mama lynn dengan sengaja meletakkan 3 keping gambar sendiri sebagai pendukung entri mama lynn pagi ni. hehehe takde ape yang menarik lately ni. nak kata moody tak jugak tapi emosi cam kurang menentu. on & off. mungkin juga inilah kenyataan jiwa seorang perempuan kan. kadang2 tak terduga dek akal apa yang akan meresap dalam jiwa kita ni.

nak bersegmen sehari dua ni mama lynn perhatikan semua yang buat g.a @ segmen ada rules yang agak ketat untuk mama lynn join. mesti follow ini, mesti like ini... aduhhh dalam keadaan penggunaan internet yang agak terbatas kat office ni , lunch hour je boleh buat itu semua. disebabkan mama lynn sendiri tak boleh nak join segmen sehari dua ni, mama lynn blog walking je la.. tu pun kat page / blog yang join segmen yang sama ngan mama lynn. realize as a blogger kena la rajin terjah menerjah. sambil tu tajamkan skill pembacaan + ley la tambah ilmu di dada ngan kill penulisan yang multi pelbagai. whoooaa blogger2 kat malaysia ni memang pandai mengarang okeyh.

inspirasi diri ??? rasa cam nak kena cari seorang idola yang boleh bagi inspirasi buat diri ni. as a muslim dah tentulah Junjungan NABI MUHAMMAD S.A.W menjadi pilihan hati untuk mama lynn kaji dan belajar cara hidup Islam yang sebenar2 . mama lynn cam risau ngan bam bam diri ni. aisehhh bertambah tembam la plak. tu yang cam berangan nak jadi Heliza Helmi....tak pun pengacara Saffiya yang cun tu. hehehe ayat2 cam poyos kan.

hope boleh la survey2 sapa yang boleh jadi inspirasi diri ni. cam rasa isshhh kena tengok balik pola pemakanan sehari2. memang la xde penyakit berat yang mama lynn kena tanggung tapi in future manalah kita tahu kalau tak jaga makan kan... karang baju2 yang ada pun berubah size lagi. tu yang sangat2 mama lynn takuti.

hehehe semoga berjayalah untuk mama lynn mencari inspirasi diri... hope & hope... to find her & him. whatever la kan .

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar