Followers

Thursday, February 16, 2012

degil bila sakit

lumrah kehidupan kot sihat berganti sakit. urmmmm sentiasa cuba mengingatkan diri untuk menjaga kesihatan tetapi mungkin antibodi mama lynn ni yang tak begitu kuat. cepat pulak x sihat lately ni. kalau nak ikutkan last time mama lynn jatuh sakit awal bln 12 yang lepas. tu pun siap admit wad lagi. kali ni mama lynn rasa virus x sihat ni melanda diri lagi.





muka orang sihat



memang mama lynn berdegil betul kali ni. dah nak masuk 6 hari x reti2 lagi nak g klinik. aiyyooo x patut degil macam ni la. kalau g klinik awal2 mesti da kebah sikit. ni ngan selsema , batuk + kahak yg da pekat....ishhh geram plak rasanya. x selesa betul. x sangka lak kali ni lambat tul nak sihat semula... (aircond opis ni pun satu, nak mbeku tubuh ni je)







muka orang sakit





nak g ke tak nak ??? mesti + wajib g klinik mama lynn !!! janganlah degil2 lagi. nanti macam mana nak baik + nak buat kerja pun x bersemangat. please.... please sayang la diri kamu tu.. isshh degil betul la mama lynn ni.




♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar