Followers

Thursday, February 9, 2012

"1st year Ohsemm Anniversary - blog remyhazza"

klik sini utk join

selamat ulang tahun pertama buat blog remyhazza. okeyh cam menarik utk join je segmen ni. as a support tu blogger jugak kan. mama lynn terpikat nak ke blog remyhazza cos entri2 dari beliau agak best untuk mama lynn layan + kadang2 mendedahkan ngan sesuatu yang mama lynn tak tahu sebelum ni. okeyh.... jom terjah blog beliau kalau nak tengok betul tak cakap mama lynn ni.

nak tag

*

**

***

zamani
nanakimie

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. jenguk mama lynn n follow kt sini.. hehe.. tag2 ni pening kepala kan?? btw thanks join segmen NBL

    ReplyDelete
  2. Mama~ Thanks 4 the tag :)) Zam dah join segmen ni hari tu :))

    ReplyDelete
  3. naniey : tq.. hehehe tau xpe tapi utk meriahkan tak salah

    zamani : hehehe mama lynn yg tlmbt rupanya

    ReplyDelete
  4. thanks mama jpin segmen remy....
    terharu sangat....
    harap2 mama antara yg bertuah nanti..... amin

    ReplyDelete
  5. tq sis tag nana:)

    insyaAllah, t nana join yer..hehe

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar