Followers

Sunday, January 15, 2012

" Segmen | Add Followers And Friends ! "

sila klik SINI

blogwalking pepagi ni terjumpa lak segmen ni. jom join segmen nak tak ?? mama lynn rasa excited je nak join segmen ni. hehehe kali ni nak kena tag 2 org rakan blogger. mama lynn da pilih 2 kawan yang mama lynn suka untuk di tag.








okeyh... next mama lynn perlu jawab soalan ni pulak



1. Nama penuh korang dan panggilan .
azlina binti kamarulzaman
panggilan : aj, lynn, angah, ayin, azlina

2. Dah berapa lama korang jadi blogger ?
rasanya dah 2 tahun 7 bulan. lebih kurang camtu la.

3.Tujuan korang berblogging ?
mengisi kekosongan masa lapang kot + nak cari kawan2 baru dan share apa sahaja yang mama lynn lalui sehari2 ngan sesape je yang sudi singgah kat sini. minat menulis tu tak dapat nak kikis. so blog ni la medium terbaik bagi diri ni.

p/s : hehehe da berjaya pun. jom jom korang lak join okeyh.


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. oow3.. baru kenal.. huu, slmt berkenalan...

    jom baca sekejp..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

    ReplyDelete
  2. kancil 8349 : tq.. hobi masa lapang

    L follow sana pulak

    ReplyDelete
  3. hai mama lyn ! ade mama baru la saye . hehe . kidingz ! em .. Thanks sudi join segmen saye :) hehe

    ReplyDelete
  4. okeyh je leeza.. terbaek ni. mama muda kan. tp mama takde baby. camne ley ker ??

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar