Followers

Thursday, January 19, 2012

selamat tahun baru cina & selamat bercuti

wahhh... kejap je masa berlalu. hari ni dah 20 januari 2012. ini bermakna lagi 3 hari kaum cina akan merayakan perayaan utama mereka "tahun baru cina". pada mereka yang menyambutnya mama lynn ucapkan "happy chinese new year" semoga mereka berbahagia bersama keluarga dalam merayakan tahun baru ini. ape pun yang best mama lynn dapat jugak tempiasnya. ape yang best sangat ???? dah tentu cuti hujung minggu mama lynn akan bersambung lagi 2 hari (isnin & selasa) .


mama lynn harap semua orang di luar sana dapat menggunakan peluang cuti panjang ini sebaiknya. dah tentu petang ni jalan raya akan sesak cos ramai yang akan pulang ke kampung. apa yang paling penting kita perlulah sentiasa berwaspada di jalan raya. pada yang memandu tu memandulah mengikut peraturan yang telah ditetapkan. jangan sampai kita tidak sampai ke tempat yang kita nak tuju.

even bercuti panjang mama lynn tiada rancangan yang besar. mama lynn memang berhasrat untuk berehat di rumah sahaja + abah mama lynn pun masih belum sihat sepenuhnya. biarlah cuti panjang kali ini dihabiskan bersama keluarga tersayang. bersama dengan insan yang sentiasa ada untuk diri ini susah @ senang.




p/s : okeyhhh.... mama lynn harap ley jumpa u alls semua minggu depan. insya Allah

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar