Followers

Monday, January 9, 2012

ceritanya bermula di sini

10.1.2012. rasanya dah bersedia untuk berkarya di sini. mama lynn dah punya kekuatan untuk menutup buku lama dan membuka lembaran baru di sini. bersedialah menerima entri2 yang menarik dari mama lynn untuk ke semua.

sebagai permulaan mama lynn mengharapkan semua follower di blog lama mama lynn ley la follow mama lynn di sini pulak. jangan risau cos even mama lynn dah bertukar wadah berkarya mama lynn masih menggunakan identiti yang sama. mama lynn tetap kan jadi mama lynn. mama lynn selesa dengan nama pena begini (cam real writer kan a.k.a perasan)


tanpa sokongan anda semua tiadalah kekuatan dalam diri ini untuk terus menulis. mama lynn mungkin dilahirkan tanpa bakat yang extravaganza tetapi mama lynn lahir untuk menulis dengan cara mama lynn yang sendiri. insya Allah....buat semua jangan segan silu singgah di sini okeyh... even follower di sini masih sedikit kalau nak compare ngan another blog, mama lynn percaya satu masa nanti ia kan pasti menandinginya. insya Allah..


salam sayang buat semua pembaca setia di blog lama mama. (mama lynn akan take time untuk menutup blog lama tu. so cepat2 follow sini pulak.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar