Followers

Tuesday, January 10, 2012

bujang lagi !!!

alkisah hari ni sempat la berborak ngan 2 orang hamba Allah ni. dalam waktu yang berbeza tetapi topik yang sama...


situasi 1

si A : aj, awk bila lagi ?
mama lynn : belum ada rezeki lg
si A : awak dah kawin ker ?
mama lynn : aah ..da 2 tahun lebih pun


situasi 2

si B : bila akak nak kawin
mama lynn : akak da kawin la
si B : (muka x percaya) jangan tipu.. cakap la betul2
mama lynn : tahun depan kot


hahaha ade gak yang fikir mama lynn ni single kan. okeyh.... nak gelak guling2 pun ada. muka ni ada muka bujang ker ??? kalau orang lain tahu comfirm gelakkan mama lynn. ape pun rasa bahagia la pulak cos terasa macam muda je.





bulan 7 tahun ni mama lynn da masuk 29 tahun pon..

p/s : terserempak ngan someone ni. alahai sombongnya dia..... xpe lah mama lynn tak kesah if dia tak nak menegur pun.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. muka nampak muda..tu yg orang tak sangka mama lynn dan kawin..

    saya ni muka macam 35thn. lagi haruuu..

    ReplyDelete
  2. x nmpk muda pun. perangai mungkin ya

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar