Followers

Sunday, January 15, 2012

'Bloglist Monster RAWR'




pagi2 isnin terasa nak join segmen + terasa a bit bosan hari ni.untuk pengetahuan semua segmen ni tersangat simple dan senang je pon. korang yang nak join sila la klik bawah banner tu. jangan segan silu tau... mana la tahu pasni ramai follower kat blog korang kan. tu pun kena rajin blogwalking.







mama lynn nak tag 3 blogger bertuah ni.

pelangi cinta
ayuna
fahmi

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

  1. Thanks for join bloglist monster rawr. Selamat berblogwalking :)

    Anda dah ada dlm list:
    http://sayebuatblogini.blogspot.com/p/bloglist-monster-rawr.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sama :)

    http://fazleenkamarudin.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

    ReplyDelete
  3. jalan jalan intai kawan satu bloglist & follow sini juge. lucky no 59. hee. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar