Followers

Tuesday, November 1, 2011

blog baru

alhamdulillah hajat nak create blog ni tercapai jugak. da lama mama lynn niat nak create dis blog as replacement blog lama mama lynn tu. BLOG LAMA TU BYK SGT PROBLEM BILA NAK BUAT ENTRI BARU. so sebelum mama lynn tutup blog mama lynn secara rasminya, mama lynn nak ajak semua kawan2 blogger dr blog lama mama lynn follow mama lynn kan sini pulak.



so cepat2 follow tau ...wink wink
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

14 pesanan kasih sayang:

  1. ../salam kenal...sy dari segmen azfa....;d

    ReplyDelete
  2. haii kak lynn! thanks sbb jd followers ain yg ke 36,hehe
    ain follow kak lynn balik (:

    ReplyDelete
  3. mama lyn..
    oh, ini blog baru yea ?
    saye folloe yang sini tau :)
    tenkiu folloe saye :)

    ReplyDelete
  4. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  5. suda follow kembali..selamat berblogging dengan blog baru mama lynn

    ReplyDelete
  6. buat semua : thanks alot.. mama lynn take time nak bukak blog baru ni. take time untuk wat entri.... salam perkenalan

    ReplyDelete
  7. Salam kenal. Ada masa singgah blog saya ye.

    ReplyDelete
  8. hehehe...siti kali pertama singgah nie...nanti akan lebih kerap menyinggah.. insyaallah..

    ReplyDelete
  9. salam buat semua... insya Allah ada masa singgah sana jugak k

    ReplyDelete
  10. salam mama lynn! hit me back pweaseee.. search kat 'pastelstory' . im oredi be ur follower ^^

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar