Followers

Sunday, December 4, 2011

blog kena hack

benci la...sape yang berani hack blog baru mama lynn ni. x sempat2 nak create entri da org len rasmikan... ishh tp mama lynn da delete pun entri tu + tukar password utk lebih secure.. urrmmmm kita tak kacau dia pun... okeyh.. just nak info blog ni masih belum teraktif ngan hyper lagi.. masih dalam proses menambah follower.





TUNGGU!!!


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Tuesday, November 1, 2011

blog baru

alhamdulillah hajat nak create blog ni tercapai jugak. da lama mama lynn niat nak create dis blog as replacement blog lama mama lynn tu. BLOG LAMA TU BYK SGT PROBLEM BILA NAK BUAT ENTRI BARU. so sebelum mama lynn tutup blog mama lynn secara rasminya, mama lynn nak ajak semua kawan2 blogger dr blog lama mama lynn follow mama lynn kan sini pulak.



so cepat2 follow tau ...wink wink
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar